Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maja Sokołowska LUKASZ04061989 (6229 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Renata84 napisał:
Nie ma co sie mscic na kocie...taka kolej rzeczy czyli lancuch pokarmowy.Silniejszy wygrywa,jak w zyciu.
Trzeba zaopatrzyc sie w nowego i nie zostawiac w nieodpowiednim towarzystwie

jak to , czyżby renata sugerowała że cyganka ma teraz zjeść kota ??
a może on był tylko paskudny obżartuch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
bad harry napisał:
Renata84 napisał:
Nie ma co sie mscic na kocie...taka kolej rzeczy czyli lancuch pokarmowy.Silniejszy wygrywa,jak w zyciu.
Trzeba zaopatrzyc sie w nowego i nie zostawiac w nieodpowiednim towarzystwie

jak to , czyżby renata sugerowała że cyganka ma teraz zjeść kota ??
a może on był tylko paskudny obżartuch

Ty to jestes bad harry ...juz bys zjadl,popil i po sprawie a to nie takie proste
Po kocie moga wystapic niestrawnosci lub co gorsze,wymioty
...
A cyganka nie jest napewno obzartuchem i nie zje sprawcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
po tym co napisałaś wcześniej.... to miejmy nadzieje
bo szkoda cyganki . kto by nam wiersze pisał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
...myslisz,ze juz go zjadla?...cos dlugo nie pisze do nas?...moze musimy zaczac sie martwic!
A moze pisze cos dla kota,moze spelnia ostatnia wole kanarka?
NIewiadomo...mozemy tylko gdybac i czekac az sie odezwie
Trzymamy kciuki za Ciebie cyganko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ja trzymam lewego kciuka za cygankę a prawego za kota ...że zdąży zbiec
a piszę dużym palcem u nogi myśle że się wnet pokaże nasza zguba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
cyganka napisał:
I znowu narzekam......, ale tym razem stało się coś strasznego , brak mi słów......Kot zjadł mi przed chwilą kanarka , mojego ,,Cykusia,,
Wystawiłam klatkę trochę na słoneczko, siedziałam obok na ławce i tylko na moment go zostawiłam , weszłam na chwilę do domu , gdy wróciłam , pojemnik na wodę leżał obok klatki , dziura a w środku pusto , tylko parę piórek niebieskich mi zostało...
Jak dorwę tego drania , to nie wiem co mu zrobię? Tylko nie wiem który to..........???

Biedny kanarek i biedna Ty.Wspólczuję,jakbym dorwała drania to bym mu dała jazdę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Moze nasza cyganka nie ma juz palcow i pisac juz tez nie ma czym?
...i kot za nia bedzie pisal wiersze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
To ja mam oczy podkrążone już z płaczu , a Wy się tak świetnie bawicie......... ? Jednak po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi uśmiech sam mi się wpycha na usta , dobrze ,że Was mam .....
Nic nie zdziałałam , Cykusia nie ma , a na koty to już nie mogę patrzeć grrrrrrrr..........
Dziękuję za słowa otuchy , jeśli chodzi o kupno drugiego kanarka , to nie będzie to takie proste , bardzo przywiązałam się do tego i już inny nie będzie taki sam , na razie moje myśli są przy biednym Cykusiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
oj cyganko nie załamuj się ....kup sobie nowego , silnego , młodego cykusia i będzie ci ślicznie cykusił długie lata .
kup mu odrazu rękawice bokserskie żeby przegonił wszystkie wstrętne kocury z okolicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
cyganka napisał:
To ja mam oczy podkrążone już z płaczu , a Wy się tak świetnie bawicie......... ? Jednak po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi uśmiech sam mi się wpycha na usta , dobrze ,że Was mam .....
Nic nie zdziałałam , Cykusia nie ma , a na koty to już nie mogę patrzeć grrrrrrrr..........
Dziękuję za słowa otuchy , jeśli chodzi o kupno drugiego kanarka , to nie będzie to takie proste , bardzo przywiązałam się do tego i już inny nie będzie taki sam , na razie moje myśli są przy biednym Cykusiu

Na serio bardzo Ci współczuję ,wiem co znaczy przywiązac się do jakiegoś stworzenia.Bardzo mi przykro Cyganka

Uśmiechnij się
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok